Skip to main content

Отоплителни системи с газови котли в Перник

Изгодно и ефективно решение.

Постоянна и сигурна топлина

Инсталация на газови котли в Перник и региона

Изгодно и ефективно отопление

Отоплението на газ представлява изгодно решение, което е практически ефективно и може да се реализира дори там, където мястото за монтаж е ограничено. С наша помощ вие можете да се сдобиете с отопление с газови котли в Перник, за да се радвате на постоянна, сигурна топлина.

Как работи отоплението с газови котли в Перник?

Газовото отопление се постига чрез инсталация, при която топлината за дома и загряването на битовата топла вода се получава при изгарянето на газ. Този вид технология се използва отпреди 200 години, като се е усъвършенствала с течение на времето и развитието на съвременните методи на отопление. Модерните газови котли са способни да достигнат до 98% КПД. Това означава, че се използва почти цялата енергия, съдържаща се в горивото за отоплението на сградата и за загряване на битовата вода.

Разнообразие на модели и мощности

Котлите на газ се предлагат с различни модели и мощности. Това дава възможност да се намери удачното решение за всяка една сграда. Има само едно-единствено условие за работа на газовия котел – наличието на газ.

Компактни размери

Газовият котел не е просто енергийно ефективен, но е също и с компактни размери. Те са стенни уреди, които могат да се монтират там, където почти няма място. Те не предизвикват шум и реално се вписват във всеки жилищен интериор.

Какъв котел да изберем?

Изборът ви може да бъде стандартно решение – газов кондензен котел или газов котел в комбинация със соларен панел. Вторият представлява добро еко решение, тъй като към топлината, излъчвана от изгарянето на газ, може да се използва слънчева енергия за отоплението на дома и загряване на водата.

Качеството на газта е от значение

Важен е съставът и произходът на газта, за да се гарантира оптимална мощност. В този смисъл, газта е три вида: природен газ (метан), биогаз и втечнен газ (пропан-бутан). Ние ще инсталираме вашата система за отопление с газ в Перник. Отоплителната система на газ може да функционира както в ново, така и в старо строителство, със соларна инсталация или термопомпа.

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!