Skip to main content

Изграждане на отоплителни системи за бита

Отоплението през зимните месеци е от жизненоважно значение.

Отоплителни системи за бита от Маринов и Синове

Ние можем да изградим за вас отоплителни системи в Перник и региона. За да си осигурите топлина у дома, изберете между следните варианти:

Термопомпи

Те представляват високоефективно, икономично и опазващо околната среда отопление. Енергията, която термопомпата използва, е неизчерпаема и предоставена напълно безплатно от самата природа около нашия дом. На този вид отопление е нужна съвсем малко електрическа енергия за захранване и помпа, която да оползотвори тази енергия. На практика, термопомпите извличат топлината от почвата, от подпочвените води и от въздуха, поради което термопомпите се подразделят на три вида: земя-вода, вода-вода и въздух-вода.

Котли на твърдо гориво

Котлите са създадени да работят както с отворени, така и със затворени горивни системи. Тяхната циркулация може да бъде естествена или  принудителна. Могат да се използват за отопление на малки или по-големи къщи, офиси, хотели, ресторанти, детски градини, болници, училища и други обществени сгради. В зависимост от топлообменника, котлите се делят на чугунени и стоманени, като първите са по-подходящи за въглища и дърва, а вторите – за нафта, газ или дървесина.

Котли на пелети

Котлите на пелети са с различен дизайн и функционалност. Това ги прави подходящи за отопление както на малки, така и на по-просторни жилищни и административни сгради. Те осигуряват комфорт на отопление, който е сравним с топлината, излъчвана от котли на течно или твърдо гориво. Притежават висок коефициент на полезно действие и се разделят на три вида според горелката: модели с вградена в тях горелка, с външна горелка и с монтирана горелка за пелети.

Котел на дърва

Това е отколешен и все още желан от мнозина начин за отопление, който създава уют. За професионално изпълнена инсталация и редовно обслужване на системата можете изцяло да разчитате на нас по отношение на поддръжката и последващия контрол на отоплителната система в Перник, която сте избрали за вашия дом.

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!