Skip to main content

Пелетни камини „ЕКОСПАР“  в  Перник

Перфектният вариант за отопление на по-малки жилища!

Богата цветова гама, в зависимост от вашия вкус

Пелетните камини „Екоспар“ в Перник са лесни за инсталиране и работа.

Пелетни камини „ЕКОСПАР“ в Перник, са перфектният вариант за отопление на по-малки жилища, благодарение на мощностите си и екологичното гориво, което използват, а именно пелети. Камините от тази марка се предлагат с мощности от 6, 8 и 10 kW, в богата цветова гама, в зависимост от вашия вкус.

Маринов и Синове – единствения оторизиран представител за Перник и региона на пелетни камини “ЕКОСПАР”

Ние сме единствената фирма в Перник, която пуска в експлоатация пелетните камини „Екоспар“. Извършваме оторизиран монтаж и сервиз, който ви гарантира качество и надеждност.

Пелетни камини „Екоспар“ в Перник, които предлагаме, са окомплектовани с контролно управление. В корпуса на камината са вградени  циркулационна помпа и мембранен разширителен съд. Те помагат за по-улеснено включване към отоплителната система и удобно управление чрез сензорен дисплей с достъпен потребителски интерфейс със знаково обозначаване на менютата за регулиране. Опростеният, изчистен дизайн на камините и съвременният им външен вид ги прави предпочитан избор за отопление, което ще пасне идеално на всеки интериор.

Правилният избор

Пелетни камини „Екоспар“ в Перник са лесни за инсталиране и работа. Притежават всички необходими, най-високи европейски стандарти за качество, екологосъобразни са, с безопасно функциониране. Те безпроблемно се поддържат и почистват, с което спестявате време. Полагат се некрекъснати усилия за усъвършенстване на технологията, която се използва при тези пелетни камини. Ние сме горди да бъдем единственият оторизиран представител на тази авторитетна марка в Перник и региона.

С предвидената в тези камини wi-fi тeхнология всеки клиент ще остане доволен, защото ще управлява камината с лекота. Чрез интегрирането на wi-fi приемник имате възможност да контролирате всички функции на отоплителния уред с помощта на приложение за смартфон. По този начин вие можете да активирате запалването и още преди да сте се прибрали у дома. Така  ще бъдете посрещнати от приятна топлина от мига, в който прекрачите прага му.

Нашите специалисти ще ви помогнат относно всичко, което искате да знаете за пелетни камини „Екоспар“ в Перник. Така ще разберете, че вашият избор е точният.

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!

Запазете Час

Резервирайте консултация с наши специалисти в удобно за вас време!